Άρωμα Ιταλίας & Πολιτισμού στο Open Party του Γιώργου Παπαϊωάννου

από Team MyPortal.gr
sms

Μήνυμα πολιτισμού και νέου ήθους από την εντυπωσιακή προχθεσινή εκδήλωση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, του Γιώργου Παπαϊωάννου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον Κ. Ζέρβα και γραμματέα Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής Διοικούσας ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα από 450 άτομα κάθε ηλικίας έσπευσαν να δοκιμάσουν γνήσια Ιταλική πίτσα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του «Ιταλού» όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του – καθώς γεννήθηκε από Έλληνες γονείς στην Ιταλία κι έζησε εκεί ως τα 15 του χρόνια. Ξεχωριστή «πινελιά» της εκδήλωσης η προσέλευση πολλών συνυποψηφίων του κ. Παπαϊωάννου και μάλιστα στον ίδιο συνδυασμό (Ειρήνη Οικονομίδου Γεωργοπούλου, Γιώργος Δόντσιος, Δημήτρης Μπουραζάνας) υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη (Φάνης Ουγγρίνης, Γιώργος Τομπακίδης), αλλά και υποψηφίων κοινοτικών (Εύα Ρογκότη, Δήμητρα Σιδηροπούλου) και περιφερειακών συμβούλων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον Α. Τζιτζικώστα ((Βούλα Πατουλίδου, Πάρις Μπίλιας, Στάθης Αβραμίδης, Μελίνα Μαρία Δερμεντζοπούλου, Γιάννα Παναγοπούλου, Νέστορας Λαφαζανίδης, Δήμητρα Γερογιάννη), καθώς και κομματικών στελεχών (Β. Νάκου, Χ. Μαυρίδης, Α. Γούση) και βέβαια πολλών προσωπικών φίλων του ίδιου

Η παρουσία τους αποτέλεσε έμπρακτη απόδειξη της δύναμης που μπορεί να έχει η αυθεντική ανθρώπινη επικοινωνία και ο πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας. Ο εξαιρετικός «οικοδεσπότης» της εκδήλωσης υποδέχτηκε με χαμόγελο γνωστούς και αγνώστους δίνοντας πρώτος, το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας. Το όμορφο απόγευμα με φόντο το ηλιοβασίλεμα στο Θερμαϊκό, συνοδεύτηκε από Ιταλική μουσική, χαλαρή επικοινωνία και φυσικά, προεκλογικές κουβέντες.