Απάντηση του Μπουτάρη στους “Έξι”: Έχουν προσωπικό μένος εναντίον μου

Απάντηση στην “Κίνηση των Έξι”, την οποία συναποτελούν οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Ανδρέας Κουράκης, Γιώργος Αρβανίτης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Γιώργος Αβαρλής και Μόνικα Αίβάζογλου, έδωσε για πρώτη φορά ο Γιάννης Μπουτάρης. “Έχουν προσωπικό μένος εναντίον μου. Δεν θέλουν τον Μπουτάρη για Δήμαρχο. Είναι ξεκάθαρο πως κινούνται απο το προσωπικό συμφέρον”, είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στην ΤV100. Για τα δε νυν και πρώην στελέχη της “Πρωτοβουλίας’ που συμμετέχουν σημείωσε: “Επτά χρόνια ήμασταν μαζί. Τώρα κατάλαβαν ότι δεν κάνω για δήμαρχος”;

Ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε πως θα είναι και το 2019 υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. “Στη δημοτική ομάδα με ρώτησαν αν θα είμαι. Και βέβαια θα είμαι. Είναι δυνατόν να μην είμαι; Ποτέ δεν είπα ότι δεν θα είμαι”, σημείωσε και πρόσθεσε πως “στην “Πρωτοβουλία” έχουμε μια διαδικασία για την επιλογή υποψηφίου Δημάρχου. Άρα θα θέσω υποψηφιότητα για υποψήφιος δήμαρχος”.

Αναφορικά με τη στήριξη του πρωθυπουργού στο πρόσωπό του σχολίασε πως “δεν είμαι ούτε ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ. Στην Πρωτοβουλία δεν είμαστε κομματικοί αλλά κάθε τέτοια στήριξη είναι ευπρόσδεκτη”.

No Comments Yet

Comments are closed