Απάντηση της ΝΔ σε δημοσίευμα της Εφ.Συν.: «Απολύτως διαφανή τα οικονομικά της ΝΔ»

«Η προσπάθεια να συνδεθεί η αναβάθμιση της ιδιωτικής εκπαίδευσης, παράλληλα με την προσπάθεια αναβάθμισης της δημόσιας εκπαίδευσης, με συμφέροντα, είναι άλλη μία θλιβερή απόπειρα να κάνουν το άσπρο-μαύρο», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών. Παράλληλα αναφέρεται και στη διαχείριση των οικονομικών της.

Η ΝΔ κάνει λόγο για υποκρισία «ειδικά τη στιγμή που για την εκπαίδευση των δικών τους παιδιών προτιμούν τα ιδιωτικά σχολεία» και σημειώνει πως υπάρχει διαφάνεια στα οικονομικά της «δίχως περίεργες διαδρομές και εικονικές συμβάσεις, όπως γινόταν στο «μαγαζί»».

«Η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκίνησε την εξυγίανση των οικονομικών της που είχαν επιβαρυνθεί από την οικονομική κρίση και τη συνακόλουθη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης», προσθέτει η ΝΔ και καταλήγει: «Με απόλυτη διαφάνεια έχει καταθέσει στη Βουλή τις πηγές χρηματοδότησής της. Σε αυτές περιλαμβάνονταν το 2016 και οι συνεισφορές επιχειρήσεων μέχρι 20.000 ευρώ, τηρώντας όλα όσα ορίζει ο νόμος».

No Comments Yet

Comments are closed