Θ. Τζήμερος: «Απαίτηση του ΚΚΕ ο αποκλεισμός μας από τα debate της ΕΡΤ»

Δήλωση πως ήταν «απόφαση της ΕΡΤ να αποκλείσει την παρουσία των εκπροσώπων τής «Δημιουργίας Ξανά!» στα επόμενα debate,  έπειτα από την εντολή που έλαβε από το ΚΚΕ!» έκανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Θάνος Τζήμερος.

Ο κ. Τζήμερος αναφέρθηκε «στους τραμπουκισμόυς που δέχτηκε στο παρελθόν μέσα στο ΠΣ, την αναβολή τεσσάρων φορών της δίκης, τις απειλές για την ζωή και την οικογένεια του αλλά και την προσπάθεια να τον «αφανίσουν» και από τη δημόσια προβολή».

Σε χθεσινή ανάρτηση του ο υποψήφιος Περιφερειάρχη Αττικής αναφέρει:

«Έστειλα στην ΕΡΤ το παρακάτω e-mail:

Προς τη Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης

Χθες, Δευτέρα, η ΕΡΤ διοργάνωσε και μετέδωσε συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών Αττικής την οποία συντόνισε ο Σ. Κοτρώτσος. Σ’ αυτή τη συζήτηση δεν προσεκλήθην, μολονότι είμαι υποψήφιος και ήδη επικεφαλής παράταξης στην Περιφέρεια Αττικής που εκπροσωπεί το 3% των πολιτών της Αττικής, σύμφωνα με το εκλογικό αποτέλεσμα του 2014. Παρακαλώ θα ήθελα, λόγω του επείγοντος χαρακτήρος του θέματος, να μου εκθέσετε εντός της σήμερον τους λόγους αυτής της αυθαίρετης και μεροληπτικής πράξης. Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Θάνος Τζήμερος

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής»

No Comments Yet

Comments are closed