Απ’ τα σπίτια τους κάνουν εκπομπές Παπαδάκης – Οικονόμου

από Team MyPortal.gr
sms

Ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Δευτέρας είπε Καλημέρα Ελλάδα από το σπίτι, δίνοντας το παράδειγμα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε όσοι δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουμε στην εργασία μας αυτό το διάστημα. Ο Νίκος Ρογκάκος καλημέρισε τους τηλεθεατές, ενώ στην γιγαντοοθόνη ο Γιώργος Παπαδάκης κρατούσε χαμογελώντας την επιγραφή: Μένουμε Σπίτι.

“Για προληπτικούς λόγους θα μείνουμε σπίτι, θα μείνετε σπίτι, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα. Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε ο ένας στον άλλον, ποιος είναι ο πιο έξυπνος. Γιατί στην προσπάθεια να αποδείξουν οι άλλοι πως είναι πιο έξυπνοι από εμάς, αποδεικνύονται βλάκες. Και βγαίνουν στους δρόμους και τις παραλίες. Και κάνουν κακό στους εαυτούς τους, στους πατεράδες, στις μανάδες, στους παππούδες, στις γιαγιάδες, στα μικρά παιδιά…

Σε σύνδεση από το σπίτι του βγαίνει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σήμερα” και ο Δημήτρης Οικονόμου με την Μαρία Αναστασοπούλου να μένει στο στούντιο και να υποδέχεται τους καλεσμένους στην …προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας. Τα νέα δεδομένα εφαρμόζονται καθώς πολλές επιχειρήσεις έτσι και οι τηλεοπτικοί σταθμοί εφαρμόζουν εργασία σε βάρδιες προκειμένου να πάρουν μέτρα ασφαλείας και προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού.

Κάτι ανάλογο θα γίνει και με τους «Αταίριαστους» αφού ο Γιάννης Ντούνος θα αποχωριστεί από σήμερα τον Χρήστο Κούτρα καθώς ο τελευταίος θα βρίσκεται σε αναγκαστική άδεια.

Επίσης για λόγους προστασίας οι καλεσμένοι στις ειδήσεις αλλά και στις εκπομπές βγαίνουν πλέον μέσω skype.

Εν τω μεταξύ, αύριο στις 12 το μεσημέρι ξεκινάει και μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ την οποία θα παρουσιάζουν ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Νίκο Υποφάντη.