Αντιδράσεις για την προσχώρηση Θεοχάρη στη ΝΔ

Δεν είναι όλοι στη ΝΔ θετικοί στην προσχώρηση του βουλευτή Χάρη Θεοχάρη στη ΝΔ. Ενδεικτικές οι αναρτήσεις δύο γνωστών στελεχών της Θεσσαλονίκης που προέρχονται από τον καραμανλικό χώρο.

Ο γιατρός Δημήτρης Τσάμης, πρώην πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης, σχολίασε: «Όταν ο απολιτίκ πολιτικός γυρολόγος που απετέλεσε το απεχθέστερο φορομπηχτικό πρόσωπο των μνημονιακών χρόνων γίνεται δεκτός στο κόμμα που θα μειώσει φόρους και εισφορές τα χάνω. Γεια σου Θεοχάρη μάγκα».

Ο κτηνίατρος Δημήτρης Γαλαμάτης, πρώην βουλευτής, επισήμανε: «Το πιο θλιβερό στην περίπτωση προσχώρησης Θεοχάρη στη ΝΔ είναι ο συμβολισμός της επιβράβευσης της πολιτικής αγυρτείας. Προκαλεί θυμηδία το να αναδεικνύεται δήθεν σε πρότυπο συστράτευσης για μεταρρυθμίσεις και πρόοδο, η ένταξη σε μια μεγάλη, ιστορική παράταξη ενός τυπικού πολιτικού γυρολόγου. Αντί αυτή η τυχοδιωκτική πρακτική να υποδεικνύεται ως παράδειγμα προς αποφυγή, υμνείται με ωσαννά και επαίνους. Η ήδη τσαλακωμένη εικόνα της πολιτικής στα μάτια των πολιτών, αποκτά έτσι ακόμη πιο αποκρουστική έκφραση».

 

No Comments Yet

Comments are closed