Άννα Ευθυμίου: Με αέρα δυνατής νίκης η κεντρική ομιλία στο «Αριστοτέλειον»

από Team MyPortal.gr
sms

Πολύ μεγάλη, δυναμική και θερμή η παρουσία και η συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών

 

Με αέρα δυνατής νίκης η κεντρική προεκλογική ομιλία της Άννας Ευθυμίου στο θέατρο «Αριστοτέλειον», το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαΐου.

Πολύ μεγάλη, δυναμική και θερμή η παρουσία και η συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών της υποψήφιας βουλευτή στην Α’ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Άννα Ευθυμίου έκανε αναφορά στο μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, σε βασικούς τομείς της καθημερινότητάς μας, όπως στην οικονομία και την παιδεία, αλλά και στον κρίσιμο τομέα της αμυντικής ικανότητας της χώρας μας.

Η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης έκανε, επίσης, αναφορά σε σταθμούς της δικής της κοινοβουλευτικής παρουσίας, κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης τετραετίας, μιλώντας για «ένα ουσιαστικό κοινοβουλευτικό έργο με μετρήσιμα αποτελέσματα».

«Όσοι με παρακολουθείτε, όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε πολύ καλά την πίστη μου στη θεσμική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Δεν μου αρέσουν στην άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων μου οι κραυγές και ο θόρυβος χωρίς περιεχόμενο. Σε όλη μου τη ζωή ήμουν υπέρ της ουσίας. Σε έναν κόσμο υπερβολικής προβολής, εγώ προτιμώ να μιλώ με το έργο μου, με τις προτάσεις μου, με το αποτέλεσμα που έφεραν οι προσπάθειές μου, είτε για τη Θεσσαλονίκη είτε για τους ανθρώπους της», είπε χαρακτηριστικά η κ. Ευθυμίου.

Η Άννα Ευθυμίου αναφέρθηκε στο προσωπικό της κοινοβουλευτικό στίγμα και στις προτάσεις της σε σειρά κρίσιμων ζητημάτων, οι οποίες νομοθετήθηκαν από την κυβέρνηση (αύξηση κατώτατου μισθού, μέτρα στήριξης των χαμηλοσυνταξιούχων, διευθέτηση του προβλήματος με τις εκκρεμείς συντάξεις, μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, «κόκκινα» δάνεια, ρυθμίσεις χρεών σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία, έμφυλη βία, στήριξη των γυναικών, μέτρα υπέρ της μητρότητας κ.ά.).

Παράλληλα, η κ. Ευθυμίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις προτεραιότητές της για την επόμενη τετραετία, με έμφαση τόσο σε παρεμβάσεις της για τη στήριξη της νέας γενιάς, όσο και στα έργα υποδομήςτης Θεσσαλονίκης και κυρίως την πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί.

«Για τη Θεσσαλονίκη μας μάχομαι, διεκδικώ, επιμένω, υποβάλλω αναφορές, επιμένω ξανά και ξανά. Είμαι εδώ για να διεκδικήσω ό,τι της αξίζει», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Ευθυμίου.

Κάλεσε, τέλος, τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη της 21ης Μαΐου, για να δώσουν ισχυρή λαϊκή εντολή στη Ν.Δ. για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση και στην ίδια να δώσουν τη δύναμη να εκπροσωπήσει τους Θεσσαλονικείς μετά από μια ουσιαστική κοινοβουλευτική παρουσία, ακόμα πιο δυνατά στην επόμενη.