Ανοιχτή επιστολή Κρίμπαλη σε Παππά: «Η ΕΡΤ στα νύχια 2 ακατάλληλων 80χρονων και ένος εξουσιομανή συνδικαλιστή»

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Προγράμματος της ΕΡΤ Σπύρος Κρίμπαλης καταγγέλλει με ανοιχτή επιστολή του προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, όργιο αυθαιρεσίας στη Δημόσια Τηλεόραση. Στην ίδια επιστολή περιγράφει τραγικές καταστάσεις γενικευμένης αναξιοκρατίας, αδιαφάνειας, λογοκρισίας και μιλά για άνευ όρων παράδοση στον «λούμπεν πελατειακό συνδικαλισμό».

Μάλιστα μέσω όσων αναφέρονται στην επιστολή φαίνεται να δικαιώνει τον Νίκο Φίλη για τη σκληρή κριτική που έκανε στον Νίκο Παππά για την ΕΡΤ όταν δήλωνε πρόσφατα ότι είναι «Αλαζονική, μικρόψυχη και αστοιχείωτη» η διοίκηση της ΕΡΤ λειτουργεί ως ενιαίο σύστημα εξουσίας με την επιθετική παραδιοίκηση υπό τον Παναγιώτη Καλφαγιάννη

Η επιστολή του κ. Κρίμπαλη εμπεριέχει πολλά από τα στοιχεία της σκληρής κριτικής που εξαπέλυσε πρόσφατα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Μεταξύ άλλων, ο εντεταλμένος σύμβουλος προγράμματος της ΕΡΤ, η θητεία του οποίου λήγει σε λίγες ημέρες, κάνει λόγο για «στρατηγική ήττα» της ΕΡΤ και κατηγορεί ευθέως τον υπουργό Ν. Παππά: «Μια ήττα που οφείλεται στο δικό σας στρατηγικό σχέδιο» αναφέρει και τον εγκαλεί για συναλλαγή με την ΠΟΣΠΕΡΤ.

Ο Σπύρος Κρίμπαλης κάνει λόγο για «μια αλαζονική, μικρόψυχη και αστοιχείωτη διοίκηση μαζί με μια άκρως επιθετική παραδιοίκηση υπό τον κ. Παναγιώτη Καλφαγιάννη», οι οποίοι όπως γράφει «λειτουργούν σαν ενιαίο σύστημα εξουσίας που θυμίζει περισσότερο εμπόλεμη φατρία παρά ορθολογική εταιρική δομή. Βασικό δόγμα της φατρίας »όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας και άρα πρέπει να εξοντωθεί με κάθε τρόπο». Στόχος της η εκμετάλλευση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ως μέσο εξυπηρέτησης ποικίλων ιδιοτελών και συντεχνιακών συμφερόντων, σε βάρος της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της ανταποδοτικότητας του προγράμματος»

No Comments Yet

Comments are closed