Ανδρουλάκης για παρακολουθήσεις: “Όλα στο φως σημαίνει άρση απορρήτου”

από Team MyPortal.gr
sms

“Η στρατηγική Μητσοτάκη είναι η Στρατηγική της πλήρους διάλυσης δήλωσε ευθαρσώς ο Ν. Ανδρουλάκης από το βήμα του Βελλιδειου, μιλώντας για το ζήτημα της παρακολούθησης του από την ΕΥΠ και παρότρυνε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε άρση του απορρήτου που σήμερα αρνήθηκε η εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

“Εδώ κρίνεται η αξία ενός πολιτικού προσώπου. Αν επιδιώκει τη σταθερότητα ή το σκοτάδι. Αν επιλέξει την άρση του απορρήτου. Αν ζούσε ο Όργουελ θα έγραφε εκτός από το μεγάλο αδερφό και το μεγάλο ανιψιό που λειτουργούσε για το μεγάλο θείο”, σχολίασε καυστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στα σχόλια του πρωθυπουργού στη συνέντευξη τύπου που οργανώθηκε την περασμένη Κυριακή. “Μίλησε ο κ. Μητσοτάκης για τερατογένεση. Έχετε ακούσει για την τερατογένεση της αποστασίας του 1965 κύριε Μητσοτάκη;”, διερωτήθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
“Ασυνέπεια, πισωγύρισμα και αστάθεια” είναι το σύνθημα του πρωθυπουργού και της Νέας Δημοκρατίας κι οχι συνέπεια, συνέχεια, σταθερότητα” είπε.

“Εμείς τους βάλαμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, εμείς θα το ξανακάνουμε. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό”, συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης, τονίζοντας πως στόχος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού είναι να χτυπήσουν το ΠΑΣΟΚ και τίποτα άλλο.