Ανατροπή από τους Sunday Times: Ουίλιαμ και Xάρι μπορεί να τα ξαναβρούν πριν τη στέψη του Κάρολου

από Team MyPortal.gr
sms

«Πιθανή» – όσο και α ακούγεται απίθανο –  θεωρεί ο βρετανικός Τύπος μια συμφιλίωση , και μάλιστα  σύντομα, του πρίγκιπα Χάρι και της βασιλικής οικογένειας, μετά τις αποκαλύψεις για τα άπλυτα της «φίρμας» από το μαύρο πρόβατο του Μπάκιγχαμ.

«Μια συνάντηση μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της υπόλοιπης βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι ενδεχόμενη εν όψει της στέψης του Καρόλου Γ’ τον Μάιο, σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν οι εντάσεις μετά τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα» αναφέρει σήμερα η έγκριτη βρετανική εφημερίδα The Sunday Times.

Το βιβλίο του Χάρι με τίτλο Spare (μτφ εφεδρικός – «Ρεζέρβα» στα ελληνικά)  – με πωλήσεις που ξεπέρασαν το 1,4 εκατομμύριο αντίτυπα κατά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της αγγλόφωνης έκδοσης –  αποτελεί σε μεγάλο μέρος του ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών του πρίγκιπα Χάρι με πρόσωπα της οικογενείας του.

Ο μικρότερος γιος του Καρόλου Γ’ δεν αφήνει κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας στο απυρόβλητο, ιδιαίτερα τον αδερφό του, τον οποίο περιγράφει ως «τον μεγαλύτερο εχθρό» του.

Όμως, σύμφωνα τους Times, «πρέπει να το αφήσουν πίσω τους και να το τακτοποιήσουν μέχρι τον Απρίλιο».

«Όλα τα μέρη θα χρειαστεί να δείξουν ευελιξία, αλλά αυτό είναι δυνατό, διορθώνεται», είπε μια πηγή από το περιβάλλον του βασιλιά και του Χάρι, την οποία επικαλείται η κυριακάτικη εφημερίδα, εγείροντας την πιθανότητα μιας συνάντησης μεταξύ του Χάρι, του πατέρα του Καρόλου και του αδελφού του Ουίλιαμ πριν από την στέψη στις 6 Μαΐου.

Σύμφωνα με άλλη πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να προσκληθούν στη στέψη ώστε η οικογενειακή διαμάχη να μην γίνει «περισπασμός» που θα επισκιάσει την τελετή.

«Ο βασιλιάς πρέπει να έχει καθαρό το δρόμο πριν από τη στέψη», είπε.

Επισήμως, το παλάτι του Μπάκιγχαμ τηρεί σιγή ισχύος μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, με τον Τύπο να κάνει λόγο για την δυσαρέσκεια των Ουίνδσορ.