Αλλαγές στον όμιλο του Χατζηνικολάου, πού πηγαίνει διευθυντής ο Βασίλης Χιώτης

από Team MyPortal.gr
sms

Καλοκαίρι σημαίνει μεταγραφές και αλλαγές στα ΜΜΕ. Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Στον όμιλο του Real Group των Χατζηνικολάου – Κουρή μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μιχαλέλη, που ανέλαβε την διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης στο κανάλι «Epsilon TV» του Ιβάν Σαββίδη, η διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού υπάγεται στον γενικό διευθυντή του ομίλου Βαγγέλη Σπάρταλη. Τη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ψάλτης και τη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης ο δημοσιογράφος Ακης Παυλόπουλος.

Οσο για τον Βασίλη Χιώτη (πρώην ΔΟΛ και Πρώτο Θέμα), αυτός ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα Διευθυντή στη «Βραδυνή της Κυριακής» του Σταύρου Μήτση, στα πλαίσια των οργανωτικών αλλαγών της εφημερίδας.
Επίσης φημολογείται ότι o Μένιος Φουρθιώτης ετοιμάζει κυριακάτικη εφημερίδα πριν  μπει ο Αύγουστος, που θα περιλαμβάνει πολλές life style αποκαλύψεις. Μάλιστα ο επίδοξος εκδότης λέει στις παρέες του ότι θα σαρώσει τα ανταγωνιστικά του έντυπα.

Τέλος ακούγεται έντονα ότι γνωστός επιχειρηματίας έχει αποφασίσει να ξαναβγάλει την «Απογευματινή» στα περίπτερα το φθινόπωρο.