Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αυτό είναι το νέο… μέλος της οικογένειάς της!

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στο star.gr

H αγάπη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τα ζώα είναι γνωστή.

 

Η ηθοποιός πρόσφατα έχασε την αγαπημένη της γάτα τη Λιλίκα, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα, υιοθέτησε νέο γατάκι, τον Ορφέα.

Μάλιστα μας σύστησε τον όμορφο γατούλη μέσα από το Instagram, ενώ έκανε γνωστό ότι πλέον είναι «μάνα« μίας ακόμα γατούλας, την οποία η μητέρα της ονόμασε -και πάλι- Λιλίκα.

 

«Να σας συστήσω το νέο μέλος της οικογένειας μου!! Αυτό το πλασματάκι ήρθε και εγκαταστάθηκε με το έτσι θέλω στο εξοχικό μας, κοιμόταν έξω από την πόρτα, όταν η μαμά μου πότιζε έτρεχε μαζί της κι αυτή και χοροπήδαγε, εν ολίγοις μας διάλεξε! Η μαμά μου την έβγαλε Λιλίκα κι εγώ φυσικά δεν της άλλαξα όνομα. Τώρα διανύει την πρώτη της εβδομάδα στην πόλη, ψάχνει και αναγνωρίζει το σπίτι. Το πιο συγκινητικό βέβαια είναι η στάση του Ορφέα, που ναι μεν στο εξοχικό παίζανε μαζί αλλά δεν ήταν σίγουρο πως η διάθεση του θα ήταν η ίδια με τη Λιλίκα στο σπίτι του. Όχι μόνο είναι τρυφερός και προστατευτικός αλλά όταν τον είδα να τη γλύφει, να την κάνει μπάνιο δηλαδή μ έπιασαν τα κλάματα! Πόσα έχουμε να διδαχτούμε από αυτές τις υπέροχες ψυχές!!» έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο Instagram.

No Comments Yet

Comments are closed