Αλ. Τσίπρας: Δεν υπάρχουν πολίτες και περιοχές «υποβαθμισμένες»

από Team MyPortal.gr
sms

Εντυπωσιασμένος από το έργο και την δραστηριότητα του δήμου Φυλής εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με το δήμαρχο της περιοχής Χρήστο Παππού.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, καθώς και τον αναπληρωτή υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο για τους άξονες του στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου του δήμου και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, με έμφαση στα αντιπλημμυρικά, τα ενεργειακά, τα κτιριακά, τις υποδομές, τις αναπλάσεις και την κοινωνική πολιτική.

Όσον αφορά την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, δήλωσε ότι εκτός από το νέο κτίριο των αστυνομικών υπηρεσιών και τα οκτώ ειδικά οχήματα που έχει προσφέρει ο δήμος, η δημοτική αρχή είναι στη διάθεση του υπουργείου για κάθε βοήθεια, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε ενδιαφέρον για τη μελέτη αποκατάστασης της χωματερής και τη σύνδεση του έργου με την ενεργειακή αυτοτέλεια του δήμου, καθώς και για τη στήριξη των φτωχών νοικοκυριών όσον αφορά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Στο τέλος, ο πρωθυπουργός, με ιδιόχειρη σημείωση στο βιβλίο επισκεπτών του δήμου, δήλωσε εντυπωσιασμένος:

«Εντυπωσιασμένος από το σημαντικό έργο και την πρωτοπόρα δραστηριότητα του Δήμου Φυλής. Επισκέφτηκα το Δήμο για να δώσουμε όλοι μαζί, το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν πολίτες και περιοχές “υποβαθμισμένες”, όταν υπάρχει όραμα και βούληση να αλλάξουμε τα πράγματα». 7-3-2018, Αλέξης Τσίπρας».