Αδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Ράμμος για μένα είναι πλέον κομματικό στέλεχος και πρέπει να παραιτηθεί

από Team MyPortal.gr
sms

Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου της ΑΔΑΕ εξαπέλυσε ο Υπουργός Ανάπτυξης καλώντας τον να παραιτηθεί από τη θέση του.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε για το ζήτημα με τον πρόεδρο της ΑΑΔΕ πως «ο κ. Ράμμος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον ρολο που του δίνει το Σύνταγμα. Εμείς δεν θέλουμε έναν Προόδρο να λειτουργεί ως βραχίονας ενός κόμματος. Ήθελε να φέρει το αίτημα του Τσιπρα στην Βουλή.

Αυτό είναι «Κουμουνδούρου ολέ». Για μένα είναι κομματικό στέλεχος πλέον ο κ. Ραμμος και πρέπει να παραιτηθεί από την θέση του. Δεν μπορεί κανένας να έχει εμπιστοσύνη σε αυτόν τον Πρόεδρο, από την ώρα που έχει πολιτική και κομματική ταυτότητα».

Μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης για το θέμα των επισυνδέσεων απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, είπε πως «εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ την νόμιμη διαδικασία καλώς τους παρακολουθούσε όλους. Ο κ Ζαχαριάδης ξέρει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν γινόταν για λόγους εθνικής ασφαλείας καλώς έγιναν. Πρέπει να ξηλωθεί η ΕΥΠ και να επανιδρυθεί γιατί δεν κάνει καλά την δουλειά της, όταν έγινε γνωστό το έργο της μυστικής υπηρεσίας. Δεν μπορεί να γίνεται έρευνα της ΕΥΠ και τα αποτελέσματα της να πηγαίνουν στο “Documento”».