Α. Σαουλίδης: “Να ελεγχθούν άμεσα όλες οι κοινωνικές δομές της χώρας”

από Team MyPortal.gr
sms
“Να ελεγχθούν άμεσα όλες οι κοινωνικές δομές της χώρας”, ζητάει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Αντώνης Σαουλίδης, μέλος του Πολ. Γραφείου ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κίνημα Αλλαγής, μετά τις αποκαλύψεις για τη δομή ΑΜΕΑ στη Θεσσαλονίκη.
“Είναι απαράδεκτες οι εικόνες και τα νέα που φτάνουν κάθε λίγο στη δημοσιότητα.”, συνεχίζει. “Απαράδεκτες για μια ευρωπαϊκή χώρα στον 21ο αιώνα.
Με αφορμή το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για τη δημόσια δομή του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, να ξεκινήσει εδώ και τώρα ενδελεχής έλεγχος και αξιολόγηση όλων των δομών.
Οι δήθεν άριστοι, οι κολλητοί στη διοίκηση των οποίων η ανικανότητα καταντάει εγκληματική για τις ζωές παιδιών και τροφίμων – η έλλειψη πόρων – η έλλειψη προσωπικού και το πλεόνασμα επικοινωνιακής πολιτικής από την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου είναι συνταγή αποτυχίας.
 Φτάνει πια”.
“Τρομάζω με την σκέψη ότι αυτά που βλέπουμε μπορεί να είναι η κορυφή ενός αθέατου παγόβουνου.
Θα σταθώ δίπλα στις προσπάθειες του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων του ιδρύματος οι οποίοι παλεύουν καθημερινά για να δώσουν στα παιδιά τους την ζωή που τους αξίζει”, καταλήγει ο κ. Σαουλίδης.