Α. Σαουλίδης: «Επικίνδυνος ο Μητσοτάκης! Δεν μπορούμε να τον πιστέψουμε»

από Team MyPortal.gr
sms

Για παλινωδίες και για επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαουλίδης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκη με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Μιλώντας στην εκπομπή «FLASH PASS» με τον Άγγελο Γαβρή στο ραδιόφωνο του FLASH σχολίασε αρχικά πως «για την κυβέρνηση το μόνο που παίζει ρόλο είναι τα ποσοστά της και η επικοινωνιακή διαχείριση πολύ σημαντικών προβλημάτων για τα οποία η ίδια έχει σε πολύ μεγάλο αν όχι απόλυτο βαθμό την ευθύνη».

Καλούμενος να σχολιάσει τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαουλίδης ξεκίνησε με τη φράση «Ντράπηκε και η ντροπή».

«Αυτές οι παλινωδίες στη σκέψη και στη συμπεριφορά του Πρωθυπουργού, ο οποίος την πρώτη μέρα προσπαθεί να μεταφέρει αποκλειστικά την ευθύνη σε έναν άνθρωπο […] δείχνει τη διάθεση να μην συμπεριφερθεί ως υπεύθυνος πολιτειακός άρχοντας και να μην αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν» πρόσθεσε.

«Στην συνέχεια αφού κατάλαβε την αστοχία του βγαίνει να ζητήσει συγνώμη από το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Λες και τον έχει εξουσιοδοτήσει κανένας να μας εκπροσωπήσει. Ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνεται τα πάντα ως επικοινωνιακή διαχείριση. Ένας άνθρωπος που προσπαθεί να διαχειριστεί μια κοινωνική κρίση επικοινωνιακά τότε αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος» τόνισε στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

«Μπορούμε να τον πιστέψουμε; Όχι δεν μπορούμε. Γιατί το μαχαίρι στο κόκκαλο θα έφτανε και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων. Αλλά είχαμε συγκάλυψη. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα» κατέληξε ο κ. Σαουλίδης.