Α. Γεωργιάδης για ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζουν με τα ίδια ψέματα, δεν έχουν καταλάβει γιατί ο λαός τους καταψήφισε

από Team MyPortal.gr
sms

Για διαστρέβλωση των λεγόμενών του κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, για τη λέξη «ντεμοντέ» που χρησιμοποίησε σε συζήτηση στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης.

Κάνοντας λόγο για «κίνηση απελπισίας» του ΣΥΡΙΖΑ, που τον κατηγορεί ότι δήλωσε πως «η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι ντεμοντέ», ο Α. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι «δεν είπα ότι ντεμοντέ είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας, αντιθέτως εξήγησα πώς στο νόμο μας προστατεύονται οι ευάλωτοι».

Όπως εξηγεί, «ντεμοντέ είναι α) η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να υποκρίνεται ότι πολεμά τα Funds που ο ίδιος έφερε στην Ελλάδα με νόμο του Ευκλ. Τσακαλώτου, β) το όψιμο ενδιαφέρον τους για τους πλειστηριασμούς, που οι ίδιοι έκαναν ηλεκτρονικούς και έφτιαξαν και την σχετική πλατφόρμα και γ) ο ίδιος ο κ. Θεοχαρόπουλος που αυτά ακριβώς που γράφω εδώ τα ισχυριζόταν ο ίδιος ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πριν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Η δίκαιη αγωνία των συμπολιτών μας για την προστασία της περιουσίας τους, δεν θα γίνει με υποκρισία και ψέματα αλλά με σχέδιο και ανάπτυξη της Οικονομίας που μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσφέρει», τονίζει.

«Αποδεικνύεται πάντως ότι συνεχίζουν με τα ίδια ακριβώς ψέματα και άρα δεν έχουν καταλάβει γιατί ο λαός τους καταψήφισε στις 21 Μαΐου, κρίμα!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Α. Γεωργιάδης.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «σοκαριστικές δηλώσεις» του Α. Γεωργιάδη αναφορικά με τους δανειολήπτες και την προστασία της πρώτης κατοικίας κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντας στη ΝΔ πως «θεωρούν με αλαζονεία ότι πήρε “λευκή επιταγή” να βγάλει σπίτια στο σφυρί».