Π. Πολάκης: Κατέθεσε επίσημα υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

από Team MyPortal.gr
sms

Μετά τον Σωκράτη Φάμελλο και ο Παύλος Πολάκης πήγε στην Κουμουνδούρου και κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος, ενώ κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα που όρισε η ΚΕ και κάλεσε τους συνυποψήφιούς του να κάνουν το ίδιο.

«Κατέθεσα στη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τις απαραίτητες προϋποθέσεις που όρισε η ΚΕ για τη δήλωση υποψηφιότητας για τις εκλογές για τον πρόεδρο (…) Κατέθεσα τις 31 υπογραφές των μελών της ΚΕ και του Ν. Παππά, του ευρωβουλευτή και βέβαια το Πόθεν Έσχες, όπως όρισε η απόφαση της ΚΕ. Εγώ θέλω να καλέσω όλους τους συνυποψήφιους μου, να κάνουν το ίδιο, να προχωρήσουσε σε μια αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων γιατί η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση», τόνισε στις δηλώσεις του.

Υποψήφιος και ο Σ. Φάμελλος

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε μέσω βίντεο στα social media ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Πάμε όλοι μαζί! Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία της Αριστεράς, θέτω υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Σε αυτή την προσπάθεια σας ζητώ να συμμετέχετε όλες και όλοι. Για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας! Αλλά και γιατί η επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αφορά όλη την κοινωνία», έγραψε στο X!