Πέτσας για Πολάκη: Απαράδεκτο να παρανομεί πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και να καλεί πολίτες σε παρανομία

από Team MyPortal.gr
sms

«Ο κ. Πολάκης έκανε μία ανάρτηση χθες, που διαφήμιζε την παρανομία του και κάλεσε τον κόσμο να παρανομήσει. Έχουμε μια συμπεριφορά που είναι καταδικαστέα, είναι απαράδεκτη, όταν ο κόσμος μπορεί να πληρώνει πρόστιμο να βλέπει τον κ. Πολάκη να προκαλεί με αυτό τον τρόπο. Και θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να τον αποδοκιμάσει ξεκάθαρα και να τον διαγράψει χθες. Και δεν το έκανε. Είπε ότι είναι καλή η παρανομία, είναι κακό που βγήκε προς τα έξω. Είναι δυνατόν;», διερωτήθηκε ο κ. Πέτσας.

Όπως υποστήριξε, δημόσιο πρόσωπο, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, είναι απαράδεκτο να παρανομεί ο ίδιος και να καλεί πολίτες σε παρανομία. «Και είναι επίσης απαράδεκτο και πολιτικά καταδικαστέο και πραγματικά εξοργιστικό για τους πολίτες, που στη συντριπτική πλειοψηφία ακολουθούν τα μέτρα των ειδικών, να βλέπουν τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καλύπτει αυτή τη συμπεριφορά. Έπρεπε να τον είχε διαγράψει ήδη χθες», τόνισε.

«Μια τρανταχτή παρανομία σε μια πρωτοφανή κατάσταση. Είναι απαράδεκτο, όταν αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση που έχουν συναντήσει οι κοινωνίες τα τελευταία 100 χρόνια, να έχουμε αυτές τις συμπεριφορές και μάλιστα κάποιος να τις επικροτεί με την ανοχή του.

Είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στον νόμο. Κάποιος ο οποίος είναι βουλευτής δεν μπορεί να καταπατά τον όρκο που έχει δώσει  «να φυλάττει το Σύνταγμα και τους νόμους», και την ίδια στιγμή να παρακινεί τους πολίτες σε παρανομία. Είναι πραγματικά απαράδεκτο και θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας, έστω και τώρα, να καταλάβει το λάθος που έχει κάνει και να τον διαγράψει», κατέληξε ο κ. Πέτσας.