Ποια επανεμφάνιση συζητήθηκε έντονα στη συνέλευση της ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης;

από Team MyPortal.gr
sms

Ουκ ολίγες παρουσίες, αλλά και μια επανεμφάνιση που συζητήθηκε καταγράφηκαν στη σημερινή Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟΣ) της ΝΔ της Β’ Θεσσαλονίκης που έγινε πριν λίγο  στο ξενοδοχείο Grand Hotel με ομιλητή τον βουλευτή Γιώργο Στύλο. Σε μια εποχή, όπου όπως φάνηκε και στη  σημερινή ΝΟΣ δεν υπάρχουν πολλές γκρίνιες από την πλευρά  των στελεχών, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το σημαντικό είναι η προσέλευση και οι παρευρεθέντες.

Στη σημερινή εκδήλωση λοιπόν έδωσαν το παρών σχεδόν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τη λίστα της Β’ Θεσσαλονίκης, αλλά και αρκετοί  δήμαρχοι. Ηταν εκεί ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, ο οποίος και τοποθετήθηκε ασκώντας κριτική σε υψηλούς τόνους προς την κυβέρνηση, οι μνηστήρες για τη λίστα της Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Φάνης Παπάς, Ανατολή Κωνσταντινίδου, Κώστας Ευθυμίου και Πάρις Τσογκαρλίδης. Επίσης οι δήμαρχοι Χαλκηδόνα Γιάννης Τσουκνιδάς, Λαγκάδα Γιάννης Καραγιάννης, Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος καθώς και ο νέος αντιπεριφερειάρχης Κώστας Πάλλας. Αντίθετα απουσίασε ο έτερος βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης  Θόδωρος Καράογλου που ήταν σε κοινοβουλευτική αποστολή εκτός Ελλάδας. Ενδιαφέρον από κομματική άποψη είχε και η επανεμφάνιση του πρώην υπουργού Χρήστου Κοσκινά, που τοποθετήθηκε πρόσφατα στη νέα Διοικούσα της ΝΔ Θεσσαλονίκης και ο οποίος μάλιστα μίλησε μετά τον βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη, κάνοντας λόγο για μια «ώρα εθνικής ανάγκης που διανύει η χώρα».

Σε υψηλούς τόνους και η ομιλία του κ. Στύλιου, ο οποίος χαρακτήρισε επικίνδυνη την κυβέρνηση τόσο για τον τρόπο που κυβερνά  όσο και σε ό,τι  αφορά στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων, ενώ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β’ Θεσσαλονίκης Θωμάς Βράνος  μίλησε για μια κυβέρνηση «που βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου». Όλα αυτά μετά από την προβολή ενός δεκάλεπτου βίντεο από την ιστορία της ΝΔ, όπου εμφανίζονταν  όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι της ΝΔ αλλά και ο ιδρυτής της παράταξης Κωνσταντίνος Καραμανλής (φώτο κάτω δεξιά).