Β. Κικίλιας: «Πρώτη προτεραιότητα είναι για όλους μας η επιστροφή με ασφάλεια των δύο στρατιωτικών μας το ταχύτερο δυνατόν»

από Team MyPortal.gr
sms

«Πρώτη προτεραιότητα είναι για όλους μας η επιστροφή με ασφάλεια των δύο στρατιωτικών μας το ταχύτερο δυνατόν», δήλωσε χαρακτηριστικά σήμερα ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Epsilon”.

 

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι λίγη ώρα πριν από τη δίκη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη, πρέπει να υπάρχει από όλες τις πλευρές «νηφαλιότητα, σοβαρότητα και πολλή μεγάλη προσοχή στο συγκεκριμένο θέμα».

Ο κ. Κικίλιας ευελπιστεί πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την ελληνική Πολιτεία. «Να βρίσκονται εκεί η Πρόξενός μας και ο Ακόλουθος Άμυνας της Πρεσβείας μας. Να έχει εξασφαλιστεί για τους στρατιωτικούς μας η καλύτερη νομική εκπροσώπηση. Να έχει γίνει παράσταση στο ΝΑΤΟ», ανέφερε.

Στο τέλος, σχετικά με την επόμενη μέρα, επισήμανε ότι προέχει να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουν τα παιδιά και μετά πρέπει να συζητηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν, καθώς και η κλιμακούμενη επιθετικότητα των γειτόνων αλλά και η ελληνική στρατηγική.