Επίθεση Βάρδα στη διοίκηση του Δήμου Καλαμαριάς για παραιτήσεις στελεχών

από Team MyPortal.gr
sms
Eπίθεση στη διοίκηση του Δήμου Καλαμαριάς εξαπέλυσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Βάρδας, με αφορμή παραιτήσεις στελεχών του δήμου απο τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός του “Πρωτοπόρα Δυναμική Καλαμαριά”, αναφέρεται:
Επιβεβαιώνεται, δυστυχώς, η γενικευμένη εντύπωση για το ποιος κάνει κουμάντο στον Δήμο Καλαμαριάς και αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος.
Επιβεβαιώνεται, επίσης, η γενικευμένη εντύπωση οτι ο κ. Δαρδαμανέλης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου, κ. Φύκα, θεωρούν τον Δήμο Καλαμαριάς τσιφλίκι τους και τους εργαζόμενους στον Δήμο υπηκόους τους.
Η παραίτηση του Διευθυντή Καθαριότητας και η υποβολή εκ μέρους του μήνυσης κατά αγνώστων για ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα σε συνδυασμό με την απαξιωτική συμπεριφορά των διοικούντων του Δήμου είναι μία ακόμη απόδειξη.
Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς και η προϊσταμένη του τμήματος υπέβαλαν την παραίτηση τους στον κ. Δήμαρχο αναφέροντας όχι μόνο ανοίκειο συμπεριφορά εκ μέρους της Γενικής Γραμματέως του Δήμου αλλά και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.
Περιμένουμε την αυριανή απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζόμενων του Δήμου και θα επανέλθουμε στο σοβαρό αυτό ζήτημα, διότι πρέπει ο κ. Δήμαρχος και η κ. Γενική Γραμματέας να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.
Είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη μη εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και την ουσιαστικά ανελεύθερη άσκηση των καθηκόντων των εργαζομένων του”.