Νίκος Καραγιαννακίδης: Αγαπημένο καταφύγιο του Αλέξη Τσίπρα η πολιτική αθλιότητα

από Team MyPortal.gr
sms

Σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης έξω από το Προεδρικό Μέγαρο (24/1), ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αντί να δώσει απαντήσεις για τα αμείλικτα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά την κατάθεση της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα και τις αποκαλύψεις για τις μέσω SMS συνομιλίες του Νίκου Παππά με τον άνθρωπο που θα έστηνε το ΣΥΡΙΖΑ Channel, ο κύριος Τσίπρας προσπάθησε να αλλάξει την πολιτική ατζέντα ρίχνοντας, κατά την προσφιλή του τακτική, λάσπη στον ανεμιστήρα.

Ο παραληρηματικός του λόγος έξω από το Προεδρικό Μέγαρο καταγράφει και μια ακόμη πραγματικότητα: Την προσπάθεια του να εμπλέξει στα μικροπολιτικά του παιχνίδια και το πρόσωπο της Προέδρου της Δημοκρατίας, μια βάναυση προσβολή των Θεσμών που αποκαλύπτει το ήθος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Το ήθος ενός ανθρώπου που ακόμη και τώρα αρνείται μετ’ επιτάσεως να ζητήσει συγγνώμη για τις χυδαίες επιθέσεις που εξαπέλυσε ο ίδιος και τα στελέχη του κόμματος του κατά της Πατρίδας μας, υιοθετώντας άκριτα την τουρκική προπαγάνδα για τη δήθεν ¨νεκρή Μαρία¨ στον Έβρο. Και όλα αυτά για να ικανοποιήσει το κομματικό του ακροατήριο, να ψαρέψει στα θολά νερά του εθνομηδενισμού. Είναι προφανές πως οι αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στον Αλέξη Τσίπρα που βλέπει να έρχεται μια, ακόμη, ήττα από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Περιμένουμε να κάνει πράξη την δήθεν ¨απειλή¨ του και να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή. Θα δώσει στον Πρωθυπουργό μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να περιγράψει στους Έλληνες και στις Ελληνίδες πως ήταν η χώρα μέχρι τις εκλογές του 2019 και σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα. Η σύγκριση θα πείσει και τον πλέον αναποφάσιστο ψηφοφόρο για το ποιος είναι ο καταλληλότερος να διαχειριστεί την επόμενη, ποιος είναι αυτός που μπορεί να εξασφαλίσει ένα μέλλον ασφάλειας, ευημερίας και αξιοπρέπειας».