Συνάντηση Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Χολυγουντιανό σταρ Ρομπερτ Ντε Νίρο

από Team MyPortal.gr
sms

Με έναν από  τους μεγαλύτερους εν ενεργεία σταρ του Χόλιγουντ, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο που συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας Tin Soldier -στο οποίο πρωταγωνιστεί-, στη Θεσσαλονίκη, είχε συνάντηση χτες ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, έσπευσε να μοιραστεί το στιγμιότυπο με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς πολλά λόγια: “Συζητώντας με έναν θρύλο”, έγραψε μόνο…

Ο (βραβευμένος με δύο Όσκαρ ερμηνείας) Ντε Νίρο, θα έχει στο πλευρό του και άλλους διεθνούς φήμης ηθοποιούς, όπως οι Σκοτ Ίστγουντ και Τζέιμι Φοξ.

Ο Ρομπερτ Ντε Νίρο έχει φθάσει από την Δευτέρα 23 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη όπου και θα παραμείνει καθώς οι σκηνές που τον περιλαμβάνουν θα γυριστούν αποκλειστικά στην πόλη μας.

Το Tin Soldier είναι η τέταρτη κατά σειρά ταινία που γυρίζεται στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Τα γυρίσματα υπολογίζεται ότι θα διαρκέσουν 50 ημέρες, έως τις 25 Ιουλίου 2022.

Χθες Τετάρτη, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ολοκλήρωσε τις πρώτες σκηνές στη Θεσσαλονίκη και σήμερα, μετά από τη συνάντηση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, έφυγε για τις Κάννες.

Δείτε την ανάρτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα