Έργα από σήμερα σε Περιφερειακό και Μουδανίων – Ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

από Team MyPortal.gr
sms

Έργα με κλειστές λωρίδες θα πραγματοποιούνται από σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου, από συνεργεία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τόσο στον περιφερειακό, όσο και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:

Εργασίες κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 16 Μαΐου έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.

Πιο αναλυτικά:

Ι. Στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών θα εκτελεσθούν εργασίες κλαδέματος θάμνων, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 6+000 (κόμβος Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα, από τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 έως την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 και κατά τις ώρες από τις 7:00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.

ΙΙ. Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα εκτελεσθούν εργασίες κλαδέματος θάμνων, στα τμήματα α) από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού και β) από τη Χ.Θ. 10+000 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) έως τη Χ.Θ.22+600 (Κ13, περιοχή νοσοκομείου “Αγίου Παύλου”)

– στην κατεύθυνση προς ανατολικά, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως τις 14:00.

– στην κατεύθυνση προς δυτικά, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 και κατά τις ώρες από τις 14:00 έως τη δύση του ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν τις παραπάνω ημέρες, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.