Χ. Βάρδας για συνεδρίαση ΔΣ Καραμαριάς: «Διαπίστωσα για μια ακόμη φορά την αναποτελεσματική λειτουργία του κορυφαίου πολιτικού οργάνου του Δήμου μας»

από Team MyPortal.gr
sms
Δυσαρεστημένος από την αναποτελεσματική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης, δήλωσε ο υποψήφιος Δημ. Καλαμαριάς και δικηγόρος, Χρήστος Βάρδας, με δημοσίευση στο λογαριασμό του στα social media.
«Παρακολούθησα χθες, 5/4/2021, τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς και διαπίστωσα για μία ακόμη φορά την αναποτελεσματική λειτουργία του κορυφαίου πολιτικού οργάνου τού Δήμου μας.
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. άρχισε στις 19.00 και μέχρι τις 23.00, δηλαδή επί τέσσερις (4) ώρες, έγινε συζήτηση εκτός Ημερησίας Διάταξης επί παντός επιστητού αντί της μίας (1) ώρας, που προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας του Δ.Σ..
Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τα δεκαεννέα (19) τακτικά θέματα της Ημερήσιας Διάταξης. Διακόπηκε στις 01.40 χωρίς να ολοκληρωθεί ούτε το πρώτο από τα δεκαεννέα (19) θέματα και όλα μεταφέρθηκαν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Είναι προφανής η ευθύνη της κ. Προέδρου αλλά και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
Είναι επίσης προφανής η ανάγκη τροποποίησης του κανονισμού λειτουργίας του Δ.Σ., ο οποίος ισχύει από το 2013.
Όταν προκύψει το ζήτημα της τροποποίησης του οργανισμού θα καταθέσουμε δημόσια τις προτάσεις μας, ώστε να συμβάλλουμε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς να καταστεί πράγματι το κορυφαίο πολιτικό όργανο του Δήμου μας».