2+1 πρωτότυπα δώρα για εκείνον – εκείνη και φίλους κολλητούς!

Η επιλογή για δώρα για εκείνον είναι μία δύσκολη διαδικασία που απαιτεί χρόνο, όρεξη, να ξέρεις τι ψάχνεις, τι άνθρωπος είναι ο παραλήπτης, τι budget διαθέτετε και πολλά άλλα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν τελικά στο σωστό δώρο. Βρήκαμε στο Watobject κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για δώρα σε εκείνον, σε εκείνη αλλά και σε πολύ καλούς φίλους. Νεανικές και αστείες επιλογές από διαχρονικά δώρα που ο καθένας κρατάει στο ντουλάπι και το κομοδίνο του για να του θυμίζουν τον αποστολέα του δώρου, ένα σημαντικό πρόσωπο για αυτόν.

Πρωτότυπα φωτιστικά

Το στυλιζαρισμένο φωτιστικό κομοδίνου είναι κατασκευασμένο από μπετόν και αποτελεί ένα πραγματικό vintage έργο τέχνης που θα ταιριάξει σε κάθε εναλλακτικό σπίτι! Μπορείτε να το στολίσετε οπουδήοτε, φωτίζοντας μία κρυφή γωνιά στον χώρο σας. Ένα ακριβό και ποιοτικό δώρο για εσάς όπως τα πρωτότυπα φωτιστικά που θέλετε να δείξετε την εκτίμησή σας και τα συναισθηματά σας στον άλλον. Βρείτε το από εδώ.

Κορνίζα Aqua

Μία πολύ καλοκαιρινή κορνίζα, σε πολύ καλή τιμή, που μπορείτε να τοποθετήσετε το κομοδίνο σας, θυμόμενοι την καταπληκτική εκείνη παραλία που κολυμπήσατε στις διακοπές σας. Δωρίστε την κορνίζα με εκτυπωμένη την φωτογραφία μαζί με τον φίλο ή την φίλη σας. Αποτελεί ένα προσωπικό και πολύ ρομαντικό δώρο που θυμίζει όμορφες στιγμές κάθε μέρα που θα το κοιτάτε. Βρείτε την κορνίζα και τις ακριβείς διαστάσεις από εδώ.

Κούπα Τέρας με θήκη για γλυκό

Εκτός από τις κορνίζες, οι κούπες είναι επίσης ένα τέλειο δώρο που συνοδεύεται από την καθημερινή συνήθεια της απόλαυσης του καφέ σας ή του γάλακτος. Αυτή η συγκεκριμένη κούπα όμως έχει το κάτι διαφορετικό. Μία θήκη για τα αγαπημένα σας μπισκότα! Θα την λατρέψει ο αγαπημένος σας!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα δώρα για εκείνη ή εκείνον μέσα από την τεράστια ποικιλία του watobject.com.

No Comments Yet

Comments are closed