Ύποπτα κρούσματα στο σχολείο των παιδιών του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ

Ύποπτα κρούσματα κοροναϊού εντοπίστηκαν στο σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά του Πρίγκηπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη, το σχολείο των Τζορτζ και Σαρλότ, Thomas’s Battersea, χτυπήθηκε με ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού. Αρκετοί μαθητές έχουν αναφέρει ότι έχουν συμπτώματα γρίπης αφού επέστρεψαν από εκδρομή στην Ιταλία. Ενα ισπανικό περιοδικό (Vanitatis), ανέφερε ότι πλήθος μαθητών του σχολείου στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο πιστεύεται ότι έχει χτυπηθεί από κορωνοϊό.

Μάλιστα, αναφέρει ότι 4 παιδιά έχουν τα συμπτώματα που συνδέονται με τον κορωνοϊό, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από το σχολείο των παιδιών του Πρίγκηπα Ουίλιαν και της Κέιτ Μίντλετον.

Πηγή από το σχολείο φέρεται να είπε στο περιοδικό: «Οπως όλα τα σχολεία, παίρνουμε πολύ σοβαρά τις υποψίες για τον κορωνοϊό καθώς όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ώστε να μην εξαπλωθεί. Πρέπει να ακούσουμε τις οδηγίες της κυβέρνησης. Αυτή τη στιγμή, είναι πολύ λίγοι εκείνοι που έχουν ύποπτα συμπτώματα. Αυτοί πάντως παραμένουν στο σπίτι τους μέχρι να φανεί το τι ακριβώς έχουν. Φυσικά, όλοι οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά και σύντομα ίσως κληθούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.».
Μεγάλη Βρετανία: Εκλεισαν 26 σχολεία σε 24 ώρες

Σε λιγότερες από 24 ώρες, έκλεισαν 26 σχολεία σε όλη την Μεγάλη Βρετανία ως μέσο πρόληψης του κορωνοϊού καθώς αρκετοί από τους ανθρώπους που είτε εργάζονται είτε φοιτούν σε αυτά έχουν επιστρέψει από ταξίδια τους στην Βόρεια Ιταλία

πηγή: AP photos, ert.gr, iefimerida.gr

No Comments Yet

Comments are closed