Υποψήφιοι με τον Ταχιάο οι Γάκης και Βεϊζαδές

Ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Θεσσαλονίκης και για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Γάκης θα είναι , σύμφωνα με πληροφορίες του MyPortal.gr, υποψήφιος με το συνδυασμό “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα” του Νίκου Ταχιάου.

Από το 2014 είναι περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Είχε εκλεγεί στην πρώτη θέση με το συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη, που είχε την επίσημη στήριξη της ΝΔ. Ωστόσο, αν και υπάρχει σύγκλιση, δεν φαίνεται να επιλέγει να μείνει στον 2ο αυτοδιοικητικό βαθμό με μια υποψηφιότητα με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, όπως επίσης είχε ακουστεί.

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου αναμένεται να είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και ο οδοντίατρος Απόστολος Βεϊζαδές, για πολλά χρόνια πρόεδρος του Α’ Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης όπως και η κόρη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Ντίνου Κοσμόπουλου, Ιωάννα.

Επίσης οι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι με τους “Εντάξει” Σωκράτης Δημητριάδης, Σωσώ Αδαμίδου-Γκιουλέκα, Στέφανος Γωγάκος και Νίκος Ζεϊμπέκης. Ο Δημήτρης Κούβελας αναμένεται να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ.

No Comments Yet

Comments are closed