Υποψήφια ευρωβουλευτής τελικά η Μαρία Σπυράκη

Μια νέα θητεία στην Ευρωβουλή θα διεκδικήσει τελικά η Μαρία Σπυράκη. Προ ημερών η ευρωβουλευτής της ΝΔ είχε συνάντηση στην Πειραιώς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αποδέχθηκε την πρότασή του να είναι  εκ νέου υποψήφια στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κινητοποιεί όλες τις δυνάμεις ενόψει των ευρωεκλογών και επιχειρεί να ενδυναμώσει στο μέγιστο βαθμό το ψηφοδέλτιο του κόμματός του καθώς έχει δώσει χαρακτήρα δημοψηφίσματος κατά της κυβέρνησης στην κάλπη της 26ης Μαϊου. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε και την ένταξη στο ευρωψηφοδέλτιο ενός κορυφαίου στελέχους και στενής του συνεργάτιδας αφού άλλωστε είναι και εκπροσώπος Τύπου, θέση από την οποία ωστόσο η κα. Σπυράκη ζήτησε να αντικατασταθεί ώστε να επικεντρωθεί στον προεκλογικό αγώνα.

Η κα. Σπυράκη, η οποία αναδείχθηκε προ ημερών Ευρωβουλευτής της Χρονιάς, στις ευρωεκλογές του 2014 είχε εκλεγεί πρώτη από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εκλογικό της στρατηγείο για τον προεκλογικό αγώνα ενόψει των ευρωεκλογών θα είναι στη Θεσσαλονίκη αλλά μετά την εξέλιξη αυτή και την νέα υποψηφιότητά της για την Ευρωβουλή, κλείνει το θέμα της υποψηφιότητάς της στην Α’ Θεσσαλονίκη στις βουλευτικές εκλογές.

No Comments Yet

Comments are closed