Ξεκινούν οι κυβερνητικές προετοιμασίες για τη ΔΕΘ

Με ευρεία σύσκεψη που θα έχει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Παρασκευή 23 Αυγούστου ξεκινούν οι κυβερνητικές ετοιμασίες για την 84η ΔΕΘ την πρώτη στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί ως πρωθυπουργός.

Ο κ. Γεωργιάδης θα έχει συσκέψεις με οικονομικούς και παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας ενώ ανάλογες επισκέψεις και συσκέψεις θα πραγματοποιήσουν ως το τέλος του καλοκαιριού και άλλοι υπουργοί από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Την εβδομάδα πριν την ΔΕΘ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο πρωθυπουργός για την καθιερωμένη σύσκεψη με τους επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς ενόψει την ομιλίας του στα εγκαίνια της Έκθεσης, κάτι που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τα τελευταία 2 χρόνια και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα επίσης με τον έως τώρα σχεδιασμό δεν αναμένονται αλλαγές στο πολιτικό πρόγραμμα της ΔΕΘ. Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης και το πρωί της ίδιας ημέρας ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ και θα συναντηθεί με τη διοίκηση της εταιρείας. Την επομένη θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου.

No Comments Yet

Comments are closed