Ξεκινά το Survival – Aυτή είναι η πρώτη διαφορά του με το Survivor

Ποια είναι η πρώτη διαφορά του Survival από το Survivor; Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την παραλία όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Τη… δόξα του Αγίου Δομίνικου και του Survivor θα προσπαθήσει να «κλέψει» το ελληνικό Survival Secrets που θα κάνει πρεμιέρα απόψε στις 20:00 στο κανάλι Epsilon. Το παιχνίδι επιβίωσης που θα έχει αρκετά κοινά με το Survivor, θα προσπαθήσει να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, αλλά και οι παίκτες βρίσκονται ήδη στην παραλία της Κουρούτας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τα γυρίσματα του παιχνιδιού. Mάλιστα, ο Κώστας Σόμμερ, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία όλων των παικτών του.

 

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε το πρωί στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα πρώτα δύο αγωνίσματα ανάμεσα στις δύο ομάδες και αυτό είναι το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα.

Oπως φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο, οι παίκτες του Survival θα φορούν συγκεκριμένες «στολές» και όχι δικά τους ρούχα όπως στο Survivor, τα οποία φορούσαν και στα αγωνίσματα αλλά και στην παραλία και αυτή είναι η πρώτη διαφορά των δύο ριάλιτι.

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed