Βικτώρια Καρύδα: Με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ! Αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Το νέο ξεκίνημα μετά το θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Μακρή!

Βόμβα μεγατόνων! Η Βικτώρια Καρύδα αναλαμβάνει δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ!

Μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, μια νέα πόρτα φαίνεται πως ανοίγεται μπροστά στην πρώην παίκτρια του My Style Rocks και θα σας μεταφέρω όλες τις αποκλειστικές λεπτομέρειες μέσα από το Vanda’s blog! Διαβάστε παρακάτω…

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η Βικτώρια δέχτηκε πρόταση βόμβα από το κανάλι του Φαλήρου για να βρεθεί σε ρόλο παρουσιάστριας!

Βικτώρια Καρύδα: Με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Συγκεκριμένα, το κανάλι θέλοντας να στηρίξει την πρώην παίκτρια του project του, της έκανε πρόταση να βρουν ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της για να το αναλάβει ώστε να έχει και οικονομικές απολαβές αλλά και κάτι να ασχολείται και να ξεχνιέται…

Επίσης, σε περίπτωση που η ίδια δεν θέλει να είναι κεντρική, οι ιθύνοντες της είπαν πως… υπάρχει μια πολυθρόνα στο πλατό του My Style Rocks στην θέση της κριτικής επιτροπής που είναι κενή και θα μπορούσε να… γεμίσει με την παρουσία της!

Τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο και η ίδια δεν έχει δώσει καμία απάντηση! Για οποιαδήποτε εξέλιξη όμως θα σας ενημερώσω πρώτη, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda’s blog, όπως πάντα φυσικά!

No Comments Yet

Comments are closed