Βελόπουλος: Πρέπει να βυθιστεί σκάφος αν οι Τούρκοι φθάσουν στα 6 μίλια

Έτοιμο να φορέσει τα «χακί» και να υπερασπιστεί τα… πάτρια εδάφη εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

«Το έχω πει δημοσίως. Αν πάνε στα έξι ή στα 12 μίλια πρέπει να βυθιστεί το σκάφος είτε αυτό είναι γεωτρύπανο είτε ερευνητικό. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε μέχρι που φτάνει η αξιοπρέπειά μας. Η “κόκκινη” γραμμή μας. Εδώ και 50 χρόνια η ιστορία των έξι και 12 μιλίων είναι στημένο πολιτικό παιχνίδι», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.
«Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η εξωτερική μας πολιτική. Είμαστε η μοναδική χώρα που κάνει εξωτερική πολιτική με επιστολές» είπε και συμπλήρωσε: «Πρέπει να κάνουμε πράξεις. Αυτό που έκανε η Τουρκία πριν 15 μέρες να το κάνουμε εμείς. Δασμούς στα τουρκικά προϊόντα. Θα τους επέβαλα δασμούς. Δεν μπορεί να μου κάνει τον νταή ο Ερντογάν και να μην απαντάω», συμπλήρωσε.
Τέλος, ισχυρίστηκε πως ζητά εδώ και αρκετό καιρό τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.
«Αν δεν τρομοκρατούνταν οι Έλληνες θα τα πήγαιναν τόσο καλά με τον κορωνοϊό;» διερωτήθηκε ο κ. Βελόπουλος και ισχυρίστηκε πως «πολλά μέτρα της κυβέρνησης έχουν σχεδιαστεί “στο πόδι”».

Τώρα για τις συνέπειες που ενδεχομένως θα έχει μια τέτοια ενέργεια, ούτε λόγος…

No Comments Yet

Comments are closed