Β.Πατουλίδου στο MyPortal.gr (vid): Το «για την Ελλάδα ρε γαμώτο» παραμένει επίκαιρο γιατί όπως και τότε έτσι και τώρα η χώρα παλεύει για ελευθερία ισονομία, αξιοκρατία.

 

Τα χαρτιά της ενόψει των περιφερειακών εκλογών, το Μάιο του 2019, ανοίγει η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, μιλώντας στην διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή «Κατ΄Ουσίαν» της WebTV του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο Φένια Κλιάτση.

Σε ερώτηση πως αισθάνεται που το όνομά της είναι στα πρώτα μεταξύ αυτών που φέρονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης, απάντησε πως το ότι είναι ένα τόσο δημοφιλές πρόσωπο, οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το έργο που παράγεται από την αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης, το οποίο, όπως είπε, φαίνεται ότι εκτιμούν και αναγνωρίζουν οι πολίτες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, απόρησε για τον τρόπο με τον οποίο αυτή η Κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε το «Σκοπιανό» ενώ απάντησε και σε όλους εκείνους που πιστεύουν πως ένα αθλητής δε μπορεί παράλληλα να διαθέτει και μυαλό.

Τέλος η Βούλα Πατουλίδου μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο της, το λόγο που δεν έκανε δεύτερο παιδί αλλά και το κατά πόσο την έχει «βοηθήσει» το Ποντιακό DNA που κουβαλάει μέσα της.

No Comments Yet

Comments are closed