Β.Νάκου στο MyPortal.gr (vid): Όλες οι εκτιμήσεις δείχνουν καθαρή αυτοδυναμία της ΝΔ

 

«Όλες οι εκτιμήσεις δείχνουν καθαρή αυτοδυναμία της ΝΔ» δηλώνει στο στοMyPortal.gr η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Βασιλική Νάκου

Στη συνέντευξή της σχολιάζει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, εξηγεί γιατί η ΝΔ δεν μπορεί να συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και αναφέρεται στα πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρώτη μάχη που πρέπει να δώσει η ΝΔ ως κυβέρνηση, εφόσον προκύψει ως αποτέλεσμα των εκλογών σημειώνει πως «Η μάχη των μαχών είναι να ξεκινήσουμε τις επενδύσεις ώστε να μπορεί να αυξηθεί η εργασία». Προσθέτει δε, ότι «οι Έλληνες πρέπει να ξαναβρούν την ελπίδα τους. Για εμένα η ανεργία κ η ασφάλεια είναι τα δυο πρώτα ζητούμενα», υπογραμμίζει η υποψήφια βουλευτής.

Αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους δεν θα ήταν εφικτή μία συνεργασία της παράταξης της ΝΔ με τους ΑΝ.ΕΛ. η κ. Νάκου εξηγεί ότι οι ΑΝ.ΕΛ. υπέστησαν μία συντριπτική ήττα, που δεν ήταν μόνο στρατηγική λόγω της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ήταν παράλληλα αποδοκιμασία μιας κακής πολιτικής, σημειώνοντας ότι «το κόμμα αυτό έδωσε στον κ.Κοτζιά το στυλό για να υπογράψει την Συμφωνία των Πρεσπών».

Αναφερόμενη τέλος σε αυτήν καθ’ αυτή την συμφωνία η Β.Νάκου σημειώνει ότι ως ΝΔ «κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να εξηγήσουμε ότι η διαδικασία έπρεπε να σταματήσει και η συζήτηση να αρχίσει πάλι από την αρχή».

No Comments Yet

Comments are closed