Β. Λεβέντης: Δύσκολα θα γυρίσουν πίσω οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Την άποψη του ότι δύσκολα θα επιστρέψουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί στην Ελλάδα εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

«Η Τουρκία πήρε το θήραμα. Όταν έρθει το λαβράκι στα χέρια των Τούρκων υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν;», διερωτήθηκε ο κ. Λεβέντης.

Ακόμη, τόνισε ότι πρέπει να διωχθεί η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, για την υπόθεση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, ενώ πρόσθεσε ότι «Εγώ λυπάμαι αυτά τα δυο παιδιά, έπρεπε να ξηλωθεί η ηγεσία του στρατού που άφησε μόνα τους αυτά τα δυο παιδιά».

Στη συνέχεια, ο κ. Λεβέντης επανέφερε στο προσκήνιο το αίτημα του για σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, λέγοντας πως «Φωνάζω τόσο καιρό να καλέσει τους αρχηγούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να δούμε τα εξοπλιστικά και μου λέει ότι είναι θέμα του Τσίπρα», ενώ σημείωσε πως «Ο Ερντογάν είναι ανεξέλεγκτος».

Όσον αφορά τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στη Τούμπα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε πως «Να τιμωρηθεί ο Ιβάν για αυτή την απρέπεια να έχει όπλο, αλλά να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Αν υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ.. θα έχει μεγάλη τιμωρία από την Λάρισα και πάνω».

«Με μεγάλη ευκολία δίνει ο Τσίπρας το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Να δώσουμε άλλου είδους ανταλλάγματα στα Σκόπια και να αφήσουν το όνομα. Αν ο Τσίπρας ήρθε με το στόχο να προδώσει, θα έχει αντίσταση από την κοινωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

No Comments Yet

Comments are closed