Β.Κικίλιας στο MyPortal.gr (vid): Η Συμφωνία τω Πρεσπών είναι μία Εθνική ήττα, απομείωση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

 

Ως «πρόχειρη», «επιζήμια», και «αφετηρία νέου αλυτρωτισμού» χαρακτήρισε την συμφωνία των Πρεσπών μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή «Κατ΄Ουσίαν» της WebTV του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο Φένια Κλιάτση, ο βουλευτής Α’ Αθηνών, της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, Βασίλης Κικίλιας.

Αναφερόμενος στον κ. Τσίπρα αλλά και τον κ. Π. Καμμένο, τόνισε ότι, είναι προκλητικό το γεγονός ότι ενώ «έβαλαν χέρι στα όσια και τα ιερά μας, μας κουνάνε και το δάχτυλο» δηλώνοντας παράλληλα ότι αποτελεί «εθνικό στόχο» η μη κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Κικίλιας, σχολίασε και τον νόμο Παρασκευόπουλου, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για εμμονές που τον καρτούν και δεν αποσύρει έναν νόμο ο οποίος έχει δημιουργήσει έντονο πρόβλημα ενώ επιτέθηκε και σε όσους δεν αφήνουν την ΕΛ.ΑΣ να κάνει τη δουλειά της.

Για τη Νέα Δημοκρατία, ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, δήλωσε πως είναι το κόμμα με την πλατιά λαϊκή βάση που το κράτησε όρθιο μέσα στην κρίση.

Τέλος ο κ. Κικίλιας μίλησε για τα χρόνια που πέρασε παίζοντας μπάσκετ, πως κατάφερε να συνδυάσει παράλληλα την ιατρική και την πολιτική, την στήριξη που είχε από τους γονείς και την αδερφή του, αλλά και το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να κάνει τη δική του οικογένεια.

No Comments Yet

Comments are closed