Β.Γεωργιάδης στο MyPortal.gr (vid): Πρέπει να δοθεί άμεσα ρευστότητα στις ΜμΕ

Τις προτάσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου για τη στήριξη της οικονομίας και των επιχειρήσεων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού παρουσιάζει ο Βασίλης Γεωργιάδης. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Web TV του MyPortal.gr αξιολογεί στη σωστή κατεύθυνση τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τη στήριξη των επιχειρήσεων και τονίζει πως πρέπει να δοθεί άμεση ρευστότητα στις ΜμΕ.

Ο πρόεδρος του τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου χαρακτηρίζει τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα το Ταμείο Ανάκαμψης, ειδικά για να κινηθεί η οικονομία σε νέους τομείς.

Αναφέρει ακόμη, με αφορμή τις επενδύσεις Cisco, Pfizer, Delloite, πως η Θεσσαλονίκη γίνεται κόμβος έρευνας, καινοτομίας και ανάπτυξης και μπορεί να προωθήσει ένα νέο παραγωγικό μοντέλο.

Με την ολοκλήρωση της πανδημίας ο κ. Γεωργιάδης ζητάει την λήψη κινήτρων στις επιχειρήσεις και χρηματοδοτικής στήριξης ενώ εκτιμά ότι με τα σημερινά δεδομένα και αν υπάρξει λύση στο θέμα του κορωνοϊού, η ανάπτυξη το γ’ τρίμηνο του 2021 μπορεί να φθάσει το 4-5%.

No Comments Yet

Comments are closed