Τζιτζικώστας κατά Μπουτάρη

Μπορεί να τον χαρακτήρισε πρόσφατα όταν τον είδε στο ΥΜΑΘ «δήμαρχε καψούρα», αλλά οι πολιτικές διαφωνίες του Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Γιάννη Μπουτάρη παραμένουν. Μάλιστα χτες σε ραδιοφωνικές του παρεμβάσεις ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας άσκησε κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης τόσο για τις θέσεις του σε ζητήματα της πόλης, όσο και για τη στάση του στο θέμα της εκλογής του νέου προέδρου της Κεντροαριστεράς.

Η πρώτη κριτική του κ. Τζιτζικώστα αφορούσε στο μετρό της Θεσσαλονίκης, όπου είπε χαρακτηριστικά ότι οι ευθύνες για την ιστορία με τα αρχαία της Βενιζέλου έχουν ονοματεπώνυμο και αυτό είναι «Γιάννης Μπουτάρης«. «Η στάση του μας οδηγεί σε καθυστερημένο και λειψό μετρό», σημείωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Η δεύτερη κριτική είχε να κάνει με το αίτημα του Μπουτάρη να αναλάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης τη διαχείριση του 6ου προβλήτα. «Είναι παράλογο αυτό και διαφωνούμε. Ο δήμος δεν μπορεί να συντηρήσει ένα μικρό πάρκο, θα τα καταφέρει με μια ολόκληρη προβλήτα;», αναρωτήθηκε.

Τέλος ο κ. Τζιτζικώστας άσκησε κριτική στον Μπουτάρη για τη στάση του να είναι με όλους στη μάχη της κεντροαριστεράς, εννοώντας τα καλά λόγια που είπε τόσο για τη Φώφη Γεννηματά και τον Γιώργο Καμίνη όσο και για τον Σταύρο Θεοδωράκη.«Είμαι σίγουρος ότι αν ήμουν και εγώ υποψήφιος και τον επισκεπτόμουν, θα με έβγαζε και εμένα κατάλληλο», σχολίασε με νόημα ο κ. Τζιτζικώστας.

No Comments Yet

Comments are closed