Τζένη Μπαλατσινού: Το απαγορευμένο παρελθόν της ρίχνει σκιές στον γάμο της! Αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Τα απειλητικά μηνύματα και ο άντρας από τα παλιά που την «στοιχειώνει»

Αποκλειστικές λεπτομέρειες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr που αναφέρουν πως το απαγορευμένο παρελθόν της Τζένης Μπαλατσινού έκανε την εμφάνισή του και άρχισε να ρίχνει τις σκιές του στον γάμος της με τον Βασίλη Κικίλια!

Τι συμβαίνει εδώ και λίγα 24ωρα στην ζωή της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 και έχει ταραχτεί η γαλήνη της; Θα σας τα αποκαλύψω όλα, με κάθε λεπτομέρειες, στο Vanda’s blog. Διαβάστε παρακάτω…

Άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά στο οικογενειακό, κυρίως, περιβάλλον της παρουσιάστριαςμου αποκάλυψε πως η Τζένη εδώ και λίγα 24ωρα λαμβάνει κάποια μηνύματα στο κινητό της από άγνωστο μέχρι στιγμής παραλήπτη!

Όπως μου μετέφερε η ίδια πηγή τα πρώτα μηνύματα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους την Κυριακή το βράδυ με την παρουσιάστρια να τα αγνοεί πλήρως! Στην αρχή ξεκίνησαν με ένα «γεια, τι κάνεις» αλλά αφού δεν απαντήθηκαν ποτέ ξεκίνησαν να γίνονται πιο επιθετικά προς εκείνη!

Αυτό που πανικόβαλε κυρίως την Τζένη είναι το γεγονός πως ο αριθμός αποστολής άλλαζε συνεχώς, κάτι που προφανώς γινόταν για να δυσκολευτούν οι αρχές – σε περίπτωση που η παρουσιάστρια έφτανε μέχρι εκεί – να βρουν τον αποστολέα.

Η ίδια πηγή μου αποκάλυψε πως το πρόσωπο που παρενοχλεί την παρουσιάστρια ανήκει στο παρελθόν της και αυτό που μου μετέφερε ακριβώς είναι «Εντάξει, όπως κάθε γυναίκα, το διάστημα που είχε χωρίσει από τον Κωστόπουλο, υπήρξε κάτι στην ζωή της το οποίο όμως δεν κράτησε πολύ! Αυτός πρέπει να είναι. Γνωρίζω πως εκείνη είχε δώσει τέλος στην σχέση τους κι αυτός δεν ήθελε. Ίσως τώρα με τον γάμο να φούντωσε ξανά όλο αυτό που ένιωθε. Έχει πάει ήδη στην αστυνομία. Τα μηνύματα έχουν ελαχιστοποιηθεί αφού δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση τόσες μέρες από την Τζένη αλλά ο Κικίλιας φοβήθηκε προφανώς και ανέλαβε εκείνος την κατάσταση.»

Αυτά μου αποκάλυψαν και σας τα μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda’s blog… Ωστόσο, η παρουσιάστρια μπορεί στην αρχή να ανησύχησε αλλά τώρα έχει ηρεμήσει! Δεν φοβάται τίποτα και ξέρει πως ο μέλλον σύζυγός της θα χειριστεί την κατάσταση και θα την προστατέψει…

No Comments Yet

Comments are closed