Τσολιάς στο Myportal.gr (vid): Πολύ μου αρέσει ο Μπουτάρης. Τι μπουρδελιάρης! Πολύ μερακλήδες οι Θεσσαλονικείς. Έναν και έναν τους έχετε

Ο «Τσολιάς» της «Ελληνοφρένειας» μιλά στην εκπομπή «30+3» της WebTv του Myportal.gr και τη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά για πρώτη φορά μετά την λογοκρισία και το κόψιμο της επιτυχημένης σατυρικής εκπομπής από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας της ραδιοφωνικής εκπομπής το δίδυμο των παραγωγών της Ελληνοφρένειας, ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης είναι οι πιο περιζήτητοι σύγχρονοι σατιρικοί.

Παρότι κανείς δεν έχει δει το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από τη στολή του τσολιά αλλά και του ματατζή Μπαλούδρου, είναι ο πιο δημοφιλής «ήρωας» της σύγχρονης εποχής, ο οποίος δεν αφήνει ασχολίαστο οτιδήποτε παράδοξο συμβαίνει στην χώρα και όχι μόνο.

Στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης σχολιάζει την επικαιρότητα αλλά και τα πρόσωπα της Θεσσαλονίκης, από τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη μέχρι τον Μητροπολίτη Άνθιμο, αλλά και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Περιγράφει πως η εκπομπή πέρασε από το ραδιόφωνο στην τηλεόραση, πως εξελίχθηκε και τελικά πως λογοκρίθηκε ενώ εξηγεί γιατί δεν δέχτηκαν την πρόταση της ΕΡΤ.

Σχολιάζει τι είναι αριστερά, τι υποσχέθηκε αυτή η κυβέρνηση και τελικά τι έκανε.

Καταγγέλλει ότι είναι θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ειδικά όταν κυκλοφορεί στο δρόμο για τα γυρίσματα. Σχολιάζει το σύμφωνο συμβίωσης αλλά και την νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης.

Τονίζει ότι δεν υπάρχει «προσωπική αφάνεια» πίσω από τη στολή του Τσολιά ή του ματατζή, καθώς «ό,τι πιο προσωπικό είναι όταν γράφεις κάτι και το εκθέτεις», αλλά και πως έχει διασφαλίσει το να μην αποκαλυφθούν τα πραγματικά του στοιχεία.

Απαντάει σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκει, ποια είναι η θέση της σάτιρας απέναντι στην εξουσία, αν η εκπομπή έχει αγαπημένα πρόσωπα που ασχολείται και ποιος πρωθυπουργός έδωσε περισσότερο «υλικό».

Σημειώνει ποια από τις συνεντεύξεις που έχει κάνει με υπουργούς και πολιτικούς ήταν ξεχωριστή, τι του έκανε εντύπωση και πόσα ψέματα άκουσε.

Καταθέτει την άποψή του για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων και υπογραμμίζει για ποιο θέμα θα ήθελε να γίνει ένα αντίστοιχο.

Δεν μένουν ασχολίαστοι οι τελευταίοι υπουργοί οικονομικών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά και η σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με το συνδυασμό των δύο πολιτικών αρχηγών.

Ο «Τσολιάς» της Ελληνοφρένειας, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης θα εμφανιστεί στην μουσική παράσταση μαζί με τον Σπύρο Γραμμένο στο Block 33 το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη.

No Comments Yet

Comments are closed