Τσίπρας: Πρωτοφανές για τον Τραπεζικό χώρο μαζικές εκδικητικές απολύσεις 24 υπαλλήλων (βίντεο)

«Οι 24 μαζικές και εκδικητικές απολύσεις τραπεζικών υπαλλήλων λόγω της άρνησής τους να δεχτούν την μετάθεση σε άλλη εταιρεία, είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον τραπεζικό χώρο.

Πρόκειται για μια συνολικότερη τάση απορρύθμισης άλλα και μια ενθάρρυνση του ιδιωτικού τομέα και κερδοφόρων επιχειρήσεων να συρρικνώσουν τα εργασιακά δικαιώματα για να αποκτήσουν μεγαλύτερη κερδοφορία.

Η ανάπτυξη δεν θα έρθει μέσα από τη συμπίεση των εργασιακών σχέσεων αλλά μέσα από τη διασφάλιση της σταθερότητας στον χώρο της εργασίας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συνάντησής του με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας. Στη συνάντηση συμμετείχε η Τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.

Συνάντηση με εκπροσώπους της ΟΤΟΕ

Οι 24 μαζικές και εκδικητικές απολύσεις τραπεζικών υπαλλήλων λόγω της άρνησής τους να δεχτούν την μετάθεση σε άλλη εταιρεία, είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον τραπεζικό χώρο.Πρόκειται για μια συνολικότερη τάση απορρύθμισης άλλα και μια ενθάρρυνση του ιδιωτικού τομέα και κερδοφόρων επιχειρήσεων να συρρικνώσουν τα εργασιακά δικαιώματα για να αποκτήσουν μεγαλύτερη κερδοφορία.Η ανάπτυξη δεν θα έρθει μέσα από τη συμπίεση των εργασιακών σχέσεων αλλά μέσα από τη διασφάλιση της σταθερότητας στον χώρο της εργασίας.Συνάντηση, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας.

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 20. Januar 2020

No Comments Yet

Comments are closed