Τρούφες με μπισκότο

Λαχταριστές σοκολατένιες τρούφες

 

Συστατικά

  • 17 μπισκότα τύπου oreo
  • 170 gr τυρί κρέμα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 φλ. “σταγόνες” μαύρης σοκολάτας
  • 1 κ. σούπας λάδι καρύδας
Τρόπος μαγειρέματος

  • Στο μπλέντερ χτύπα τα μπισκότα μέχρι να γίνουν πούδρα.
  • Πρόσθεσε στα τριμμένα μπισκότα το τυρί κρέμα και το αλάτι και συνέχισε να τα χτυπάς μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Πλάσε με τα χέρια σου μικρά μπαλάκια από το μείγμα και τοποθέτησέ τα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  • Βάλε τις τρούφες στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.
  • Σε μπεν μαρί λιώσε τη σοκολάτα και ανακάτεψέ τη με το λάδι καρύδας.
  • Χρησιμοποιώντας δύο πιρούνια βούτηξε προσεκτικά τις τρούφες στη λιωμένη σοκολάτα ώστε να καλυφθούν ολόκληρες.
  • Τοποθέτησε τις τρούφες στο αντικολλητικό χαρτί, πασπάλισέ τες με ό,τι θέλεις (μπισκότο, κακάκο, τρούφα) και άφησέ τες στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
No Comments Yet

Comments are closed