Τρόποι για να διαφημιστείτε οικονομικά & άμεσα;

Η υπηρεσία της μαζικής αποστολής για Viber Μαζικά Μηνύματα, αποτελεί μία οικονομική και αποτελεσματική μορφή προβολής και προώθησης με σίγουρα αποτελέσματα. Είναι μια επαγγελματική υπηρεσία για κάθε επιχείρηση και επαγγελματία που επιθυμούν να προωθήσουν  τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με χαμηλό κόστος. Η συγκεκριμένη  υπηρεσία έχει σχεδιαστεί με βάση την απλότητα, δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις, ούτε την εγκατάσταση κάποιου ειδικού λογισμικού.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες, σε οργανισμούς και φορείς, σε σωματεία και συλλόγους, σε κάθε επιχείρηση, η οποία θέλει να επικοινωνεί εύκολα και γρήγορα με μεγάλο αριθμό παραληπτών και να τους ενημερώνει για προσφορές, εκπτώσεις και άλλες δραστηριότητες. Η κάθε αποστολή μπορεί να πραγματοποιείται προς συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών. Η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής χιλιάδων αριθμών κινητών τηλεφώνων, καθώς και τη δυνατότητα να προγραμματίζονται οι αποστολές σε μελλοντικό χρόνο, ώστε να μην χρειάζεται να είστε συνέχεια πάνω από τον υπολογιστή. Μετά από κάθε αποστολή μπορείτε να λαμβάνετε στατιστικά στοιχεία και αναφορές, για να ελέγχετε καλύτερα την πορεία των αποστολών σας και να έχετε τον πλήρη έλεγχο αυτών. Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να στείλουν είτε ένα γραπτό μήνυμα, είτε μαζικά σε χιλιάδες νούμερα. Να δημιουργούν ομάδες, οργανώνοντας καλύτερα τις τηλεφωνικές τους λίστες. Να έχουν μια ποιοτική και αποτελεσματική επικοινωνία με πελάτες, συνεργάτες, φίλους. Με χαμηλό κόστος σε σχέση με κάποιες άλλες μεθόδους επικοινωνίας και με ταχύτητα, αφού τα μηνύματα αποστέλλονται ταυτόχρονα σε χιλιάδες παραλήπτες. Τα μηνύματα λαμβάνονται και διαβάζονται άμεσα από τους παραλήπτες γι αυτό και το συγκεκριμένο εργαλείο του marketing έχει εξαιρετική απήχηση, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η αποστολή γραπτών μηνυμάτων sms, από τον υπολογιστή αποτελεί τον πιο γρήγορο, απλό και με χαμηλό κόστος τρόπο προβολής και επικοινωνίας, αφού κάνοντας χρήση της τεχνολογίας μέσα λίγα λεπτά έχετε τη δυνατότητα να στείλετε ταυτόχρονα τα μηνύματά σας σε χιλιάδες παραλήπτες. Οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν να ενημερώνονται για προσφορές και εκπτώσεις μέσω ενός προσωποποιημένου μηνύματος που θα λάβουν στο κινητό τους τηλέφωνό, σε σχέση με κάποιους άλλους τρόπους, όπως είναι η διανομή έντυπων διαφημιστικών φυλλαδίων, η τηλεφωνική ενημέρωση κλπ.

No Comments Yet

Comments are closed