Τρόποι & Αλήθειες: Η σημαντικότητα της Online Παρουσίας στην εποχή του σήμερα

Πριν από μερικά χρόνια, ο μοναδικός τρόπος για να διατηρήσει μια επιχείρηση ενημερωμένο το διαδικτυακό της τόπο ήταν μέσω μιας εταιρίας παροχής υπηρεσιών συντήρησης. Τα τελευταία όμως χρόνια, η ανάπτυξη ειδικών συστημάτων που μειώνουν το χρόνο και το κόστος λειτουργίας ενός ιστότοπου αποτελούν μια βασική εναλλακτική λύση.

Ο όρος συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management Systems ή εν συντομία CMS, αναφέρεται στις εφαρμογές που επιτρέπουν τη δημιουργία, διαχείριση, δημοσίευση, διανομή και εντοπισμό της πληροφορίας, καθώς και τη δυνατότητα διαχείρισης της δομής ενός διαδικτυακού ιστότοπου, την εμφάνιση των σελίδων που δημοσιεύονται και την πλοήγηση σε αυτό από τους χρήστες και τους επισκέπτες της. Ένα CMS επιτρέπει τον έλεγχο και τη διαχείριση μιας ιστοσελίδας χωρίς να απαιτείται κάποια ιδιάιτερη τεχνική κατάρτιση από το διαχειριστή της, έτσι η δημιουργία ιστοσελίδας αποτελεί πλέον ένα must για κάθε ενδιαφερομένο.

Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα και εξελιγμένα προγράμματα, επιτρέποντας τη δημιουργία και διαχείριση πολύπλοκων ιστοχώρων με χιλιάδες σελίδες και περιεχόμενο σε πολλαπλές γλώσσες, διαχειριζόμενο από πολλούς χρήστες και δημοσιευμένο σε διαφορετικά κανάλια διάθεσης, με δυνατότητες επέκτασης. Σχεδιασμένο με υψηλή αισθητική και παραμετροποιημένο από την αρχή για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της κάθε επιχείρησης.

Τα Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου παρουσιάζουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Εύκολη Πρόσβαση: Χρησιμοποιώντας ένα συνηθισμένο διακομιστή, παρέχεται η πρόσβαση σε διαδικτυακές εφαρμογές από όλο τον κόσμο.
  • Αυτόματες Ενημερώσεις: Οι διαδικτυακές εφαρμογές ενημερώνονται συνεχώς σε νέες εκδόσεις από όλο τον κόσμο.
  • Δωρεάν Δοκιμή: Οι περισσότερες διαδιακτυακές εφαρμογές έχουν μία δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ώστε πριν την αγορά να μπορεί να γίνει δοκιμή.
  • Μειωμένη Υποδομή: Επειδή οι διαδικτυακές εφαρμογές φιλοξενούνται σε έναν πάροχο λογισμικού, δεν υπάρχει ακριβό υλικό συντήρησης.
  • Συμβατότητα: Οι διαδικτυακές εφαρμογές υποστηρίζουν όλα τα σημαντικά λειτουργικά συστήματα.
  • Προσιτή Τιμή: Η online παράδοση μειώνει τις δαπάνες διανομής, δηλαδή η αγορά δυναμικών εφαρμογών σε πολύ προσιτή τιμή, μικρότερη τιμή από τις συνηθισμένες.
No Comments Yet

Comments are closed