Τώρα το SOCIAL και… Art Restaurant

Η κουζίνα του Social θα σας ενθουσιάσει με τις ιταλικές και μεσογειακές πινελιές της, στις οποίες είναι πάντα πρωταγωνιστής οι πολύ ποιοτικές πρώτες ύλες.

Δοκιμάστε δροσερές σαλάτες, λαχταριστές πάστες που θυμίζουν τις γεύσεις της μαμάς, ζουμερά Ριζότο, καταπληκτική pizza σε διάφορες εκδοχές, σολομό με πορτοκάλι, ζουμερή tagliata, ορεκτικά και πολλά ακόμη.

Κι αν θέλετε την απόλυτη απογείωση στο γεύμα σας, μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα δύο φημισμένα γλυκά του Social, το μιλφέιγ και το προφιτερόλ!

Το Social βρίσκεται στην Αγ. Θεοδώρας 10 δίπλα από το πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας. Δέχεται κρατήσεις στο τηλέφωνο 2310271774 και αυτό θα βοηθήσει στη καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Κάθε μέρα από 12.30 έως 18.00 έχει και set menu ,που μπορείτε να γευματίσετε με 12 ευρώ με πλήρη γεύμα!

Τη κουζίνα επιμελείται η βραβευμένη chef Katerina Gugesasvili..

Κι επειδή στο Social τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη σχετικά με την εμπειρία που θα αποκομίσετε, στον χώρο του θα δείτε πίνακες ζωγραφικής, σε συνεργασία με τη Gallerie Chalkos του Κώστα Παρχαρίδη. Οι πίνακες θα εναλλάσσονται ώστε το εστιατόριο να λειτουργεί και σαν μια μικρή έκθεση, ενώ μπορεί εάν κάποιος το επιθυμεί να αγοράσει κάποιο από τα έργα.

No Comments Yet

Comments are closed