Το SMS Καλαφάτη στους βουλευτές της ΝΔ

Μετά το κάλεσμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους βουλευτές της ΝΔ και τα μέλη της κυβέρνησής του να δώσουν το 50% των δύο επόμενων μισθών τους στη μάχη κατά του κορωνοϊού, «άναψαν» τα κινητά τους.

Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης απέστειλε στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος SMS με διευκρινήσεις που έλεγε:

«Αγαπητοί συνάδελφοι Για την ενιαία εφαρμογή της πρότασης του Πρωθυπουργού που αφορά τη μείωση των μισθών των βουλευτών κατά πενήντα τοις εκατό για τους επόμενους δυο μήνες, διευκρινίζεται ότι αυτό αφορά το πενήντα τοις εκατό του μηνιαίου καθαρού πληρωτέου ποσού όπως αυτό αναγράφεται στο τελευταίο εκκαθαριστικό μισθοδοσίας σας».

Γραπτό μήνυμα έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου και προς υπουργούς και υφυπουργούς , το οποίο έγραφε

«Κυρίες και κύριοι υπουργοί και υφυπουργοί, η συμβολική πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον αγώνα που δίνει η χώρα, αφορά την απόδοση του 50% του μισθού, των μηνών Απριλίου και Μαΐου. Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού που θα διατίθεται άμεσα, στο προσωπικό που μάχεται στην πρώτη γραμμή και στα νοσοκομεία μας».

 

 

No Comments Yet

Comments are closed