Το μήνυμα της Σμαράγδας Καρύδη προς τους «πλούσιους Έλληνες»

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Σμαράγδα Καρύδη στέλνει ένα μήνυμα στου πλούσιους Έλληνες όπως λέει «να βάλουν το χέρι στην τσέπη».

Η αγαπημένη ηθοποιός απευθύνει έκκληση να σπεύσουν να γίνουν ευεργέτες της Ελλάδας και να βοηθήσουν προσφέροντας όλα όσα χρειάζεται το σύστημα υγείας που καλείται να αντιμετωπίσει εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το βίντεο που δημοσίευσε συνοδεύεται από τη λεζάντα: «Ελάτε παλικάρια μου. Κάντε το τώρα».

«Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν, ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά. Χρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα. Χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, χρειάζονται γάντια, χρειάζονται μάσκες. Οτιδήποτε χρειάζεται μπορείτε να το μάθετε πάρα πολύ εύκολα, μπορείτε να συνεργαστείτε και μεταξύ σας, μπορείτε να μοιράσετε τις δουλειές, πάντως είναι η ώρα να βοηθήσετε. Και είναι η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν όλοι οι μεγάλοι ευεργέτες ενόψει και της 25ης Μαρτίου που θα γιορτάσουμε σε λίγες ημέρες. Είναι ώρα να φερθείτε σαν τον Συγγρό, τον Αβέρωφ, το Ζάππα, το Σίνα και τόσους άλλους σπουδαίους ευεργέτες αυτής της χώρας κι έτσι κι εσείς μπορείτε στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε μια πλατεία, σε μια λεωφόρο, σε ένα αεροδρόμιο, σε ένα δρόμο και να μη μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κάποιες κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών. Κάντε το τώρα, μπορείτε και κυρίως κάντε το απ’ το σπίτι. Να είστε καλά!», τόνισε η ηθοποιός για να προτρέψει τους έχοντες να βοηθήσουν τη χώρα μας που βάλλεται από τον κορωνοϊό.

Δείτε το βίντεο

No Comments Yet

Comments are closed