Το γεύμα στη Σίβηρη…

Παρά θιν’ αλός αυτές τις ημέρες γίνονται οι καλύτερες πολιτικές συναντήσεις και ζυμώσεις. Μια από αυτές που ήταν μάλλον πολυκομματική αν και η πλειοψηφία των παρακαθήμενων προέρχονταν από την κεντροαριστερά στήθηκε σε ταβέρνα στη Σίβηρη της Κασσανδρείας, λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα.

Οι προσκλήσεις έγιναν από τον Σάκη Μουμτζή, που προέρχεται από την κεντροαριστερά και εσχάτως αρθρογραφεί υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ στο τραπέζι βρέθηκαν μεταξύ των άλλων δύο πρώην υπουργικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ  βόρειας Ελλάδας, αλλά και άνθρωποι από τον ευρύτερο χώρο. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό επί Κώστα Σημίτη Γιώργο Φλωρίδη, τον πρώην υφυπουργό Σπύρο Βούγια, που σκέφτεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος και οι Θανάσης και Μιχάλης Ακριβόπουλους.

Συζητήθηκαν πολλά και διάφορά τόσο σε γενικό πολιτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών. Κρατείστε δύο ενδιαφέροντα στοιχεία. Το ότι σε επίπεδο πολιτικών προτιμήσεων τα πήγε πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το έντονο μούσι που έχει αφήσει καλοκαιριάτικα ο Γιώργος Φλωρίδης…

No Comments Yet

Comments are closed